Η συνεργασία κομμάτων για συγκρότηση πατριωτικού αντικαθεστωτικού ψηφοδελτίου στις Εκλογές του Ιουλίου 2019

Η συνεργασία κομμάτων για συγκρότηση πατριωτικού αντικαθεστωτικού ψηφοδελτίου στις Εκλογές του Ιουλίου 2019

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ, προχωρεί στην ενημέρωση σχετικά με την στάση του και τις ενέργειές του για την συνεργασία πολλών πατριωτικών και αντικαθεστωτικών κομμάτων, ώστε να εξαλειφθεί ο κατακερματισμός των πατριωτικών δυνάμεων, που υποστηρίζουν την εθνική και κοινωνική ακεραιότητα, ανεξαρτησία και κυριαρχία της Ελλάδας, εναντίον του καθεστώτος της ναζιστοποιημένης Παγκοσμιοποίησης.

Κινηθήκαμε πάνω στην διαπίστωση ότι σήμερα ζούμε σε μία πραγματικότητα αντίστοιχη με την πραγματικότητα της γερμανικής Κατοχής του 1940, αν και σήμερα γίνεται με μία βιτρίνα που παρουσιάζει πολύ καλύτερες δημόσιες σχέσεις και χειρισμό ανθρώπινης συμπεριφοράς και αντίληψης. Αυτή η βιτρίνα έχει ήδη πετύχει να μην μιλούμε για την πραγματική ναζιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δύσης, αλλά απλώς για μία «γερμανοποίηση».

Αυτή η βιτρίνα επίσης έχει καταφέρει να διατηρήσει την ανύπαρκτη πραγματικότητα του διαχωρισμού Αριστεράς και Δεξιάς, η οποία κράτησε για κάποιες δεκαετίες κυρίως επί Ψυχρού Πολέμου αλλά σήμερα είναι ανύπαρκτη. Η μοναδική πραγματικότητα σήμερα είναι η ύπαρξη του καθεστωτικού χώρου της Παγκοσμιοποίησης και του αντικαθεστωτικού, αντιναζιστικού χώρου της προστασίας των εθνικών κρατών και κοινωνιών.

Δημοσιοποιήσαμε σε όλους ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για αυτή την εκλογική συνεργασία είναι ο εγωκεντρισμός και ο αρχηγισμός, όπως επίσης και η διείσδυση καθεστωτικών προσώπων και δυνάμεων όπως είχε γίνει σε προηγούμενες εκλογές και γνωρίζουμε πολύ καλά.

Δεδομένου ότι σήμερα αντιμετωπίζουμε Ναζισμό όπως ο κόσμος είχε αντιμετωπίσει το ’30 και ’40, η δημιουργία αυτής της Συμμαχίας είναι μονόδρομος ώστε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο τον σημερινό «Ναζισμό με άλλο πρόσωπο».

Το κοινό στοιχείο σήμερα θα πρέπει να περιλαμβάνει την δέσμευση για την απελευθέρωση της Ελλάδας από την Κατοχή των συμφερόντων και δυνάμεων της Τρόικας, την ανοικοδόμηση της κοινωνίας πάνω στις αξίες του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και της Ορθόδοξης πνευματικής παράδοσής μας, όπως επίσης και θεραπεία των εγκλημάτων και αδικιών που έγιναν εναντίον του ελληνικού λαού τις τελευταίες δεκαετίες και την αμείλικτη δίωξη όλων όσων συμμετείχαν και συμμετέχουν σε αυτές.

Όπως οι Σύμμαχοι, που πολέμησαν την πρώτη Ναζιστική Κατοχή, ξεπέρασαν τις όποιες διαφορές τους και έδωσαν βάση μόνο στα στοιχεία που τους ένωναν και φτάσαμε να έχουμε εντελώς διαφορετικά πολιτικά, οικονομικά συστήματα και κοινωνίες να συνεργάζονται για την αντιμετώπιση του Ναζισμού (καπιταλιστές και κομμουνιστές, ορθόδοξοι και διαμαρτυρόμενοι με ινδουιστές και άλλους, ενώ ακόμα και οι Έλληνες των Επτανήσων και της Κύπρου βρέθηκαν στο ίδιο στρατόπεδο με τους Εγγλέζους, παρά το τυραννικό πρόσωπο που είχε δείξει το εγγλέζικο καθεστώς στον Ελληνισμό), έτσι και σήμερα χρειαζόμαστε και στην Ελλάδα μία Συμμαχία πέρα από τις προσωπικές και άλλες μικροδιαφορές.

Προτείναμε την συνεργασία ως αυτόνομα κόμματα όπου το καθένα διατηρεί όλες τις δομές του (ηγεσίας και διοίκησης) και στην πράξη το ποσοστό που θα συγκεντρώσει το κάθε κόμμα θα προστεθεί στο ποσοστό των άλλων κομμάτων, ώστε να ξεπεράσουμε το 3% για είσοδο στη Βουλή, η οποία να τονίσουμε ότι θα είναι Αναθεωρητική του Συντάγματος.

Ο αρχηγισμός και κάθε είδους καπελώματος όχι μόνο δεν θα έχουν θέση σε μία τέτοια εκλογική Συμμαχία, αλλά απλούστατα δεν θα μπορούν να επιβιώσουν και να δηλητηριάσουν τον κοινό σκοπό. Αυτός ομολογουμένως είναι ο καλύτερος πρακτικός τρόπος εκλογικής συνεργασίας με βάση τις σημερινές συνθήκες. Εμείς δεν μπορούμε να πιέσουμε ή να εκβιάσουμε άλλα κόμματα να συμφωνήσουν και ο καθένας κάνει τις επιλογές του έχοντας ευθύνη για αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.