«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας εναντίον του ελληνικού λαού»

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας εναντίον του ελληνικού λαού»

Αποκαλύπτει με θάρρος ο Ιταλός Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Fabio Massimo Castaldo από το «Κίνημα 5 Αστέρων» σε μήνυμα υποστήριξης του ΑΚΚΕΛ.

Πλήρη ταύτιση απόψεων με αυτές που έχει αναπτύξει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια κατά την περίοδο των Μνημονίων εξέφρασε ο Ιταλός Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ηγετικό στέλεχος του Κινήματος 5 Αστέρων (πρώτο κόμμα στην Ιταλία) Fabio Massimo Castaldo.

Ο κ. Castaldo σε μήνυμα πλήρους στήριξης του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος ΑΚΚΕΛ, μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι αποφάσεις που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την επιβολή λιτότητας και όλα τα άλλα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού αποτελούν έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας το οποίο στρέφεται κατά του ελληνικού λαού.

Είναι ο μοναδικός υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και φυσικά εκπροσωπώντας και το Κίνημα 5 Αστέρων της Ιταλίας, ο οποίος ξεκάθαρα τοποθετήθηκε εναντίον τον υποτιθέμενων «ελίτ» κύκλων και ανθρώπων που ζουν στη σκιά και στα σκοτάδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να έχουν εκλεγεί και αποφασίζουν εναντίον των λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην περίπτωσή μας εναντίον του ελληνικού λαού.
Οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι δηλώσεις του συντονίζονται πλήρως με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ο οποίος ακούει ακόμη και εκπροσώπους υποτίθεται «αντισυστημικών κομμάτων» οι οποίοι όμως συμμετέχουν σε υπάρχουσες κοινοβουλευτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι οποίοι νουθετούν τον ελληνικό λαό να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και τα προγράμματα λιτότητας, τα οποία οι «σοφοί της Ελίτ» έχουν αποφασίσει για τον ελληνικό λαό, αλλά χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού.

Το τελευταίο καιρό ακούμε αρκετούς να φλερτάρουν με τον Μακρόν ή να είναι ήδη πακεταρισμένοι στην Ομάδα του Βέμπερ, ακόμη και νεοφιλελεύθερων οι οποίοι στην πράξη στηρίζουν την πλήρη ασυδοσία της τραπεζικής διαφθοράς και της διεθνούς διαφθοράς των αγορών και άλλα παρόμοια.

Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Castaldo αποτελούν Όαση υποστήριξης όχι μόνο στο ΑΚΕΛ για τις Ευρωεκλογές, αλλά και για τον ελληνικό λαό, διότι αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δυνάμεις όπως στην Ομάδα που δημιούργησε το Κίνημα 5 Αστέρων και το ΑΚΚΕΛ που εφαρμόζουν στην πράξη την αλληλεγγύη και τη συμμαχική υποστήριξη. Το πλήρες κείμενο του μηνύματος ακολουθεί:

Γεια σας και χαιρετισμούς από την Ρώμη,

Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμένα να στείλω αυτήν την μέγιστη υποστήριξη και μέγιστο μήνυμα ενθάρρυνσης προς τους φίλους του ΑΚΚΕΛ, τους εταίρους μας στη νέα Ομάδα, που πρόκειται να δημιουργήσουμε μαζί για το επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε καλή επιτυχία, φέρνοντας στην κορυφή της ατζέντας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τα θέματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους μικρούς παραγωγούς, τους μικρούς αγρότες, τους μικρούς αλιείς της Ελλάδας που έχουν πληρώσει ένα πολύ, πολύ οδυνηρό τίμημα κατά τα πρόσφατα χρόνια της λιτότητας.

Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι το Κίνημα 5 Αστέρων είναι εντελώς αντίθετο με την λιτότητα, είναι αντίθετο με την απόφαση που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αποτελούσε ένα σαφές έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας εναντίον του ελληνικού λαού.

Πιστεύουμε σε μια Ευρώπη αλληλεγγύης, μια Ευρώπη που θα μπορέσει να οικοδομήσει τον κοινωνικό πυλώνα, που θα μπορέσει να αγωνιστεί για την μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, θα υπερασπιστεί την παραδοσιακή γεωργία που δεν θα πρέπει να καταπιέζεται από τη μαζική χρήση γενετικώς τροποποιημένων λαχανικών και προϊόντων και μια γεωργία που θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί το “Made in” («Παρασκευάστηκε στην»), τις ιδιαιτερότητες και την αριστεία της τοπικής παραγωγής και των τοπικών αλυσίδων εφοδιασμού. Αυτή είναι η Ευρώπη στην οποία πιστεύουμε και μαζί με εσάς, τους φίλους μας στο ΑΚΚΕΛ, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για αυτό το είδος μοντέλου και να αλλάξουμε εντελώς την ιστορία που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτήν την επιτυχία, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την ήπειρό μας και να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής των ευρωπαίων πολιτών.

Καλή τύχη και εύχομαι το καλύτερο από την πλευρά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.